Inschrijven, plaatsing en opzeggen

Uw kind inschrijven bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel is geheel kosteloos en vrijblijvend. Op de pagina 'Inschrijven' staat een inschrijfformulier. Deze kunt u geheel invullen. Noteer bij de opmerkingen alleen nog welk pakket u graag wilt afnemen, pakket 1 (07:00 - 19:00) of pakket 2 (07:30 - 18:00). 
 

Het plaatsen van de kindjes gebeurt op volgorde van inschrijving, tenzij er sprake is van een voorrangsregeling. Er wordt tijdig contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor een eventuele rondleiding en een intakegesprek. 

Wanneer u wilt opzeggen kan dit per e-mail. Er wordt gewerkt met een opzegtermijn van een maand. Wijzigen van het pakket kan per kwartaal en moet tijdig worden aangegeven.

Direct onder deze tekst kunt u de Algemene Voorwaarden en Leveringsvoorwaarden downloaden. 

Download
Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang.d
Microsoft Word document 67.6 KB
Download
Leveringsvoorwaarden Kinderdagverblijf h
Microsoft Word document 58.7 KB


Pakketten en tarieven

Voor het afnemen van dagopvang bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel zijn er twee soorten pakketten samengesteld. Daarnaast is het mogelijk om incidenteel halve dagen of dagopvang om de week af te nemen. Ook bieden wij flexibele opvang aan. 

Pakket 1: openingstijden van 07:00 tot 19:00. Halve dagen van 07:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 19:00
Pakket 2: openingstijden van 07:30 tot 18:00. Halve dagen van 07:30 tot 12:45 of van 12:45 tot 18:00

Het tarief van Kinderdagverblijf Het speelkasteel voor 2024 is 8,80 voor reguliere opvang en 9,35 voor flexibele opvang. 

Over dit uurtarief ontvangt u nog kinderopvangtoeslag. Weten hoeveel kinderopvangtoeslag u gemiddeld terugkrijgt? Klik hier.


 

Ruiltegoed

Bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel werken we met ruiltegoed. Wanneer u geen gebruik maakt van de opvanguren doordat uw kindje bijvoorbeeld een dagje naar opa en oma gaat, dan kunt u deze dag afmelden. U spaart dit op als ruiltegoed, waarmee u een ander moment deze uren weer kunt inzetten. Het is wel belangrijk om te weten dat u de opvangdag minimaal 4 dagen van te voren afmeldt. Daarnaast is het ruiltegoed 6 maanden geldig, vanaf de datum dat de dag is afgemeld. Het inzetten van het ruiltegoed kan altijd in overleg met de pedagogisch medewerker. Voor vragen over het ruiltegoed kunt u altijd een e-mail sturen. Bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel vinden we het belangrijk dat jouw kindje zich goed kan ontwikkelen in een veilige en hygiënische omgeving. Jaarlijks vindt er een risico inventarisatie plaats en kijken we naar de punten die hier uit voort komen. Ook vindt er jaarlijks controle door de brandweer en GGD plaats om te zien of we voldoen aan de wettelijke eisen die er zijn gesteld. De inspectierapporten van de GGD zijn te vinden op onze locatie. 

 

Veiligheid en   hygiëne

Bij Kinderdagverblijf Het speelkasteel vinden we het belangrijk dat jouw kindje zich goed kan ontwikkelen in een veilige en hygiënische omgeving. Jaarlijks vindt er een risico inventarisatie plaats en kijken we naar de punten die hier uit voort komen. Ook vindt er jaarlijks controle door de brandweer en GGD plaats om te zien of we voldoen aan de wettelijke eisen die er zijn gesteld. De inspectierapporten van de GGD zijn te vinden op onze locatie.